Hesabını sil
Son güncelleme: 28 Eylül 2026
Zikirmatik Asistan hesabını ve hesabına bağlı verileri istediğin zaman silebilirsin. Silme kalıcıdır ve geri alınamaz.
Seçenek 1: Uygulama içinden sil
1. Uygulamayı aç ve Profil'e git. 2. "Hesabı sil"e dokun. 3. Sorulduğunda onayla. Hesabın ve aşağıda listelenen veriler hemen silinir.
Seçenek 2: E-posta ile silme talebi
Hesabın sana ait olduğunu doğrulayabilmemiz için, giriş yaptığın (Google veya Apple) e-posta adresinden serhatbelen7.developer@gmail.com adresine "Hesap silme" konulu bir e-posta gönder. Talepleri 30 gün içinde işleme alırız.
Neler silinir
Hesabın ve giriş kimliğin; kendi eklediğin zikirler ve koleksiyonlar; zikir kayıtların, serin ve istatistiklerin; vird programların ve ilerlemen; AI Rehber önerilerin, sohbet geçmişin ve kredi bakiyen; bizde tutulan abonelik kayıtların; kayıtlı cihazların ve bildirim jetonların; zikir halkalarındaki üyeliğin. Not: Bir halkanın ortak toplamı tek bir kişiye bağlı değildir; sen halkadan çıkarıldıktan sonra da diğer üyeler için görünür kalır.
Neler saklanır
Satın alma ve fatura kayıtları Google Play tarafından Google'ın kendi politikalarına göre tutulur; bunlar bizim kontrolümüzde değildir. Seni tanımlayamayan anonim teknik loglar ve çökme kayıtları sınırlı bir süre saklanabilir. Yasal olarak saklamak zorunda olduğumuz veriler yalnızca yasanın gerektirdiği süre boyunca tutulur.
Abonelikler
Hesabını silmek aktif bir Google Play aboneliğini iptal etmez. Yeni ücret oluşmaması için önce Google Play uygulamasındaki "Abonelikler" bölümünden aboneliği iptal et.
Cihazındaki veriler
Yalnız cihazında tutulan sayımlar ve ayarlar, uygulamayı kaldırdığında silinir.